7/4/2017, Ημερίδα:Συναισθηματικό Φαγητό & Πρότυπα Διατροφής για το παιδί, τον έφηβο και τον ενήλικα.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και εκπαιδευτικής προσφοράς του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων Ευρωεργασιακή, διοργανώνεται μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων-συναντήσεων με ποικίλη θεματολογία που αφορά στο σύγχρονο άνθρωπο και κοινωνική ζωή. Αξιόλογοι ομιλητές μοιράζονται τις γνώσεις, εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους.

Την Παρασκευή, 7/4/2017 η Malvina Georgaka (Μαλβίνα Γεωργακά) Βιολόγος-MSc Διατροφολόγος μας ενημερώνει για τις πολλές "όψεις" του υπερβάλλοντος βάρους και πώς μπορούμε να το προλάβουμε ενώ προτείνει πρότυπα διατροφής για παιδιά, εφήβους κι ενήλικες. 18:30-19:30

Ο Δρ Τσίτσας Γεώργιος, Συμβουλευτικός ψυχολόγος, Ειδικό διδακτικό προσωπικό στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, μας προ(σ)καλεί στο εργαστήριο: "Συναισθηματικό φαγητό προκλήσεις και προσκλήσεις. Ο τρόπος που τρεφόμαστε επηρεάζεται απο το πώς νιώθουμε και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας". 19:30-20:30

📅 7/4/2017
📍 KEK Eυρωεργασιακή, Ηρώων Πολυτεχνείου 40, Ηλιούπολη
⌚18.30-20.30

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Παρασκευή 7/4/2017 18.30 μμ στο ΚΕΚ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε- Ηρώων Πολυτεχνείου 40 και Ζηνοδότου, Ηλιούπολη.